Onderhoud & Garantie

 
ONDERHOUD
 
Laat de Muck Boot, Nokian en HAI laarzen niet uitdrogen door langdurige opslag in direct zonlicht of bij de verwarming. Laarzen dienen te worden schoongemaakt vóór opslag, met name nadat ze zijn blootgesteld aan vuil, zout water, mest en pesticiden.
Natuurrubber en neopreen zijn gemakkelijk schoon te maken door zacht te schrobben met water en/of zeep. Natuurrubber blijft langer soepel met SmartRub.
 
GARANTIE
 
De garantie van Muck Boots, Nokian en HAI is 1 jaar op fabrieksfouten.
 
Deze garantie is echter niet van toepassing bij:
-Schade door abnormale opslag of werkomstandigheden, ongeval, nalatigheid door de gebruiker of door derden.
-Als de producten niet gebruikt zijn in overeenstemming met de onderhoudsinstructies.
-Door niet toegestane wijzigingen, reparaties of aanpassingen die niet door ons zijn uitgevoerd.
-Slijtage

SLIJTAGE

Outdoor laarzen zijn van natuurrubber en eventueel neopreen. Deze materialen zijn onderhevig aan slijtage. Lopen op een verharde weg bevordert slijtage van de zool.
Gebruik bij het uitdoen van de laars bij voorkeur een laarzenknecht.
Het is belangrijk de juist maat en pasvorm te kiezen en eventueel dikke sokken te dragen (geen katoen, dat houdt het vocht vast). Een niet passende maat geeft slijtage aan de binnenkant door een continue wrijving; een andere inlegzool of hielpad kunnen wellicht een uitkomst bieden.
 
RETOUR
Neem bij twijfel, of een klacht onder garantie valt, even contact met je dealer op. Via de dealer ontvangen we laarzen graag schoon gemaakt samen met de aankoop bon retour.
 
Wat doen wij? Indien mogelijk repareren wij of vervangen wij de laarzen. In dat geval blijft de oorspronkelijke garantietermijn geldig.
 
 

Photo Gallery

Muck Boot Movie